Играчът на Реал (М) Фернандо Гаго има нова тръпка. Аржентинецът е забил сънародничката си Жизела Дулко. Красавицата е тенисистка, известна повече с визията, отколкото с играта си. ”Фернандо е божествен, много мил човек и феноменален футболист”, описва го Жизела. Проблемът е, че той има и друга приятелка.

Само преди няколко седмици националът бе забелязан с манекенката Лили Фернандес, която зарязала дългогодишното си гадже заради футболиста. Гаго я свалил, като й пращал цветя и фланелка на Реал с автограф.

Очертава се любовен триъгълник. Преди 3 години той се забърка в подобен скандал, когато се срещаше с младата актриса Микаела Васкес, но папараци го изловиха да се целува с Силвина Луна.

Сега аржентински вестник разкрива, че Фернандо и Жизела били видяни няколко пъти по време на турнира в Мадрид. Двамата се разхождали и не криели щастието си.

Г-ца Дулко досега бе забелязвана само с тенисисти. Тя се прочу покрай връзката си с Фернандо Гонзалес, а след това го заряза заради Фернандо Вердаско. Интересно е, че гаджетата й имат едно и също име./БЛИЦ