Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще получи предложение да се състезава за чужда държава, прогнозира в седмичната си рубрика в „Монитор” гадателката на Силвио Берлускони - Теодора Стефанова. Офертата ще бъде сериозно подплатена финансово и до 2015 г. Гришо ще трябва да й отговори.

В следващите две години кариерата на българската звезда ще се развива възходящо и Димитров ще стигне до позиции, за които не може и да си помисли. Мачовете му до края на тази година също ще бъдат от изключително значение за очертаващия се прогрес, а през 2014-а ще се говори много за него и в личен план.

Стефанова не може да каже дали наистина Цветана Пиронкова има връзка с италианския си колега Фабио Фонини, но е категорична, че чаровната пловдивчанкa има нов човек до себе си.

„Отношенията с предишния й приятел не са много добри, но Цвети ще намери своята истинска половинка, с която ще се чувства много по-спокойна”, каза Теодора. Новата връзка ще помогне на Пиронкова да излезе от дупката, в която изпадна, и тя отново ще има силни изяви на корта, с които ще изненада приятно. До две години Цвети ще започне да мисли и за създаването на семейство, което пък още не се очертава пред Гришо.

Освен обявената през септември сватба на Ивет Лалова й предстои и майчинство, твърди още гадателката. След краткото й отсъствие спринтьорката ще се върне на пистата, но по-късно ще се отдаде на треньорство, ще има сериозни проекти със своята академия, ще създаде фондация и ще се включи в много благотворителни каузи.