Най-добрият български тенисист Григор Димитров беше изловен в момент, в който провежда експеримент на кортовете на Монте Карло, където участва в турнира от сериите Мастърс 1000.

Вече близо една година Гришо играе с екипировка на „Lacoste“, след като преди това от началото на кариерата си имаше договор с „Nike“. Дори и след като стана официално лице на френската компания, българинът продължи да играе с маратонки на американския производител.

Дори и сега на турнира в Монте Карло Григор Димитров ползва кецове на „Nike“. На тренировки обаче 32-годишният тенисист пробва и модели на други марки. В последните дни той беше забелязан да тества маратонки на японския производител „ASICS“ и феновете веднага се запитаха дали не предстои нова промяна в екипировката на българина.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Комбинация от екип на „Lacoste“ и кецове на „ASICS“ вече няколко години ползва лидерът в световния тенис Новак Джокович. Сърбинът е близък приятел с Гришо и не е изключено да е повлиял при избора на българския тенисист. Трябва да се отбележи, че френската компания, на чието лого е изобразен крокодил, има собствена линия маратонки. С такива играе руснакът Даниил Медведев.

Както е известно, мачът от втория кръг в Монте Карло на Григор Димитров срещу Миомир Кецманович вчера беше прекратен заради дъжд при резултат 6:4, 2:1 в полза на първата ни ракета. Двубоят трябва да бъде продължен днес. Според предварителната програма това трябва да се случи след 13:30 часа.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!