Телевизионният журналист Иво Танев изрази недоволството си срещу телевизията, излъчваща мачовете на Григор Димитров на Australian Open.

Танев обвини медията, че не се интересува от това, какво искат да видят и чуят зрителите, а коментарите в ефир определи като "словоблудства".

Постът на Танев във Фейсбук групата "Тенис Плюс":

"Аз съм от хората, които не се впускат в критики, обсъждане на нечията работа и хейтене.

Странно пространство е "ЕВРОСПОРТ" Имам усещането, че в централата на тази телевизия, никой не се интересува, какво искат да видят и чуят зрителите! Те си излъчват, това, което те са си решили, когато са си решили и както са си решили. Прекъсват излъчвания в интересни моменти, за да излъчат някакви безумни промо реклами.

Повтарят се, изключително дразнещи слуха и окото епизоди от разни състезания. В някакви странни моменти включват коментарни студия в които се случаи да се говорят доста словоблудства от уж сериозни и успели хора. Знам, че нашите коментатори са в напълно безсилна позиция. И за съжаление, те обират негативите. Допускам, че това, което споделям е погрешно и причината е само в мен. За което предварително се извинявам."