Лидерът в световната ранглиста на мъжкия тенис Новак Джокович се класира за финала на турнира в Ню Йорк, след като записа победа с 4:6, 6:4, 7:6 над Роберто Баутиста-Агут. По този начин сърбинът се изравни с Рафаел Надал на първото място в класацията по брой участия във финални срещи на турнири от веригата „Мастърс“. Двамата имат по 51 финала.

Ноле обаче имаше доста проблеми по време на мача с испанеца. Не става дума само за силното представяне на Баутиста-Агут. Джокера на три пъти прибягваше да услугите на лекар по време на мача. Джокович имаше болки в областта на врата и трудно въртеше главата си. Сърбинът се бореше и с друг проблем. Заради стомашни болки той получи лекарства от своя екип.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Беше много странен мач. Не знам как спечелих. Ако трябва да съм честен, Баутиста е добър играч. Не се чувствах добре на корта. Не ми вървеше играта, здравословно не бях в кондиция. По някакъв начин успях да се добера до финала“, коментира сърбинът.

На финала Джокович ще играе срещу канадеца Милош Раонич, който се наложи със 7:6 (5), 6:3 над Стефанос Циципас (Гърция). Решителният мач за титлата е тази вечер и ще започне най-рано в 20:00 часа.