В период на изолация капитанът на България за Купа "Дейвис" Тодор Енев се включи в кампанията на Българска федерация по тенис "Вкъщи с българските тенис звезди" с послание "Обичаме тениса, можем и у дома".

Бившият рекордьор на страната ни за Купа "Дейвис", 2-ри в света до 18 години непосредствено зад лидера Анди Родик, шампион на "Ориндж Бол"до 18 години и финалист до 14 години, а и побеждавал Виктор Троицки и Новак Джокович през 2003-та на фючърс турнир, записа част от заниманията, които прави с дъщеря си.

След три месеца Вивиан ще стане на 10 години, а вече умело държи ракетата. Сега татко й се грижи както за развитието на таланта й, така и за доброто настроение.

Припомняме, че вече седмица БФТ всеки ден представя какво правят водещите родни състезатели, за да съхранят здравето и спортната си форма в условията на социална изолация българските тенисисти.

В поредица "Вкъщи с българските тенис звезди" с послание "Обичаме тениса, можем и у дома" до момента се включиха Виктория Томова, Динко Динев, Александър Донски, Гергана Топалова и Петя Аршинкова.