Доскоро Даниела Хантухова бе наричана Скелета от Словакия, като кльощавата й фигура говореше за проблеми с храненето. Сега обаче тя изглежда страхотно. 26-годишната тенисистка позира по бански в началото на годината и показа прекрасната си фигура. Въпреки положителната трансформация е недоволна от отношението към визията на спортистките.

”От мъжете никой не се интересува, може би само Роналдо получи критики за теглото си. За фигурите на жените обаче има постоянни коментари. Критикуват ни прекалено за начина, по който изглеждаме. Всяка жена има различна фигура. Хората трябва да се фокусират върху играта ни. След десет години, вече мога да се справя с критиките. Обичам да играя тенис и не бих го заменила за нищо на света”, споделя Хантухова.
Тя е класически пианист и говори шест езика. През 2003 година бе в сериозна криза и избухна в сълзи след отпадането си на “Умбълдън”. Според нея напрежението е причината за промените във фигурата й.

”Всичко бе заради напрежението. Бях едва на 15, когато започнах и не бях готова да се справя. Сега се надявам да бъда вдъхновение за децата като им показвам, че нещата се оправят”, споделя още 33-ата в ранглистата при жените./БЛИЦ