Ник Кириос отново напомни за себе си и наруши мълчанието си, появявайки се в специален подкаст като нападна ракета №1 в света Новак Джокович и турнира от Големия шлем - Ролан Гарос.

"За мен Роджър Федерер е тенисистът тип Майкъл Джордан. Това, което е постигнал в спорта е уникално. От тримата големи - Надал, Федерер и Джокович си мисля, че децата се възхищават най-много на Роджър. Отказването му ще нанесе много щети на тениса в икономически план. Без Федерер нямаше да има Надал и Джокович. Те са това, което са благодарение на желанието да победят Роджър", коментира Кириос.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Федерер е козът. Неговият стил се копира от други играчи. Никой не играе като Джокович, защото всички се възхищават и следват Федерер. Новак е кралят на Сърбия, говорим за един от най-добрите тенисисти в историята", добави той. 

Кириос не спря със заяжданията си с Новак и продължи:

- Хей, Новак искаш ли да играем на двойки на Australian Open заедно? Никога не бих си причинил това, каза австралиецът.

"Ролан Гарос не трябва да е в турнирите от Големия шлем, що се отнася до Уимбълдън, аз го харесвам. Той е най-престижният от всички, дори и хората, които не се интересуват от тенис, знаят за него", добави Кириос.