На 17 януари стартира първият по рода си избор на „Мистър София Оупън 2019“. Организаторите на четвъртото издание на тенис турнира от категория ATP 250, на който БЛИЦ е медиен партньор, дават възможност на феновете и най-вече на дамската тенис аудитория да се включи в един интересен избор – кой от 12 звездни участници в „Арена Армеец“ да заслужи приза за красота, чар, привлекателност и излъчване.

До 2 февруари в официалната фейсбук страница на турнира ТУК ще върви гласуването на феновете. Един от включилите се в избора на „Мистър София Оупън 2019“ ще спечели страхотна награда – двоен билет за полуфиналите и финала на турнира! Вотът на феновете ще бъде колабориран с вота на звездно жури от популярни родни дами. Кои са членовете на журито, очаквайте скоро.

12-те селектирани претенденти за „Мистър София Оупън 2019“ измежду участниците в София Оупън 2019 са: Роберто Баутиста Агут, Николоз Басилашвили, Матео Беретини, Стан Вавринка, Фернандо Вердаско, Ласло Джере, Димитър Кузманов, Данил Медведев, Гаел Монфис, Андреас Сепи, Карен Хачанов и Стефанос Циципас.

В ефира на предаването „На кафе“ по NOVA всяка седмица до старта на турнира ще бъде проследявано как върви вотът за избор на „Мистър София Оупън 2019“

Включете се и вие в избора на „Мистър София Оупън 2019“ и спечелете двоен билет за полуфиналите и финала на турнира - ТУК!