Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Рекордьорът с 20 титли от турнирите на Големия шлем и №2 в света към момента Роджър Федерер даде своето мнение по въпроса за най-велик тенисист в историята, за какъвто мнозина считат именно швейцареца заради многобройните му трофеи.

„В последните 25 години тенисът се промени много. В началото на професионалната ера на този спорт множество играчи са си позволявали да пропускат един или два турнира от Големия шлем, за да залагат предимно на силните си настилки. Сега не е така. Преди ранглистата се е правела различно, можел си да залагаш само на силите за теб турнири. А и вече в днешно време сякаш играчите повече разследваме рекордите, грижим се повече за здравословното си състояние, за да стоим по-дълго във форма, пътуваме и повече“, сподели 36-годишният швейцарец пред Tennis 365.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Някои момчета постигнаха успехите си като млади, други като по-възрастни. Получиха се и серии на някои от нас, така че не може да се каже еднозначно кой е най-великият в историята. Дебатът е напълно отворен“, добави Маестрото.