Анна Курникова е единствената спортистка, която попадна в топ 100 на най-секси жените на всички времена. Анкетата на мъжко списание беше оглавена от актрисата Дженифър Анистън, известна като “Рейчъл” от сериала "Приятели".

Курникова заема 29-ото място. Родената на 7 юни 1981 година руска състезателка така и не постигна значими успехи в големия спорт. Анна няма титла, а най-доброто й класиране в турнир от “Големия Шлем” е полуфинал на “Уимбълдън” през 1997 година. Контузии прекратиха кариерата на тенисистката, когато тя беше само на 22 години. Въпреки това приятелката на певеца Енрике Иглесиас стана символ на тениса и накара много момичета да тръгнат по стъпките й.

В топ 100 на най-сексапилните жени присъстват половинките на трима спортисти. Най-високо класирана е колумбийската певица Шакира. От миналото лято тя е неразделна с десет години по-младия футболист на Барселона Жерар Пике.

50-ата позиция е за ослепителната Бруклин Декър. Спортните фенове със сигурност познават американската манекенка, която не пропуска мач на съпруга си Анди Родик, който е сред най-известните състезатели по тенис.

След няколко раздели пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън се събра с певицата Никол Шерцингер. Екзотичната красавица е 65-а в допитването.