Един от най-успешните български тенисисти в последно време Димитър Кузманов благодари за наградата "Отбор на България за 2020". Тя е част от общата анкета Спортист на годината и сега беше присъдена на отбора по тенис на България, който се представи отлично на АТР Cup в Австралия в началото на 2020-а.

Ето какво написа Кузманов във Фейсбук:
"В една много трудна година за всички хора и за целия спорт, все пак има светлинка в тунела, която свети заради вярата и надеждата на всеки един спортист, който е посветил живота си на спорта!

Тази награда е много желана и ценна за мен, както и за целия отбор, защото за нас е чест и голяма отговорност да застанем зад името България и българското знаме да стои на нашия гръб!

Искам да използвам възможността да изкажа огромните си благодарности на Българска Федерация по тенис, която прави всичко възможно тениса да продължава да се развива, дори и в тези тежки времена. На целия отбор, на екипа, който стои винаги зад гърба ми и на всички журналисти, които са ни се доверили и са дали своя глас за нас.

Благодаря! Също така бих искал да поздравя специално Цветана Пиронкова за напълно заслужената награда и за примера, който дава на подрастващото поколение в тениса и извън него...

Поздравявам Григор Димитров - Любимец на публиката !

Чудесен завършек на 2020 за българския тенис !

Дано 2021 да бъде по-смирена към всички нас. Бъдете здрави и се обичайте !

Весело посрещане на Новата Година !".