ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Maчът на Григор Димитров срещу Александър Зверев от първия кръг на Мастърса в Синсинати беше отложен заради лоши метеорологични условия. Българинът и германецът трябваше да дадат начало на вечерната сесия в турнира и да започнат срещата си около 2 часа българско време, но дъждът обърка програмата.

Днес в 18 часа ще се поднови доиграването на мача между Себастиан Корда и Борна Чорич - 6:7(5), 3:4, след което ще започне съперничеството на Гришо със Зверев (около 20 часа наше време).

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

В момента двамата са разделени само от четири позиции в световната ранглиста. Зверев е 17-и, докато Гришо е на 19-ото място. Победителят в този мач ще срещне японеца Йохишито Нишиока или Грегоар Барер от Франция във втория кръг.

Това ще бъде шести двубой на Гришо със Зверев. Германецът води с 4:1 победи в досегашните им срещи. Димитров спечели първия си мач със Зверев в Базел през 2014 година, но след това германецът записа четири поредни успеха над българския тенисист, включително и в осминафиналите на „Ролан Гарос“ по-рано тази година.

Припомняме, че Григор пропусна Мастърса в Торонто миналата седмица заради контузия, но вече е възстановен. Българинът е шампион в Синсинати от 2017 година, когато във финала победи Ник Кирьос.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!