Руската тенисистка Мария Шарапова отрече слуховете, че ще се омъжва. Бившата №1 в света неочаквано съобщи, че всъщност тя има проблеми в секса.  “Не съм имала намерение и няма да се омъжвам. За датата на собствената си сватба разбрах, както всички вас – от медиите. Току виж съм пропуснала най-важното събитие в живота си”, лаконична бе Маша.

В края на януари лично нейният годеник Александър Вуячич огласи планове за женитба, а само преди малко повече от месец в медиите беше разпространена датата и мястото на сватбата на знаменитата руска тенисистка и словенската звезда от НБА – 10 ноември в Истанбул. На въпрос на руски журналист след финала на олимпийския турнир Шарапова още веднъж подчерта: “Всичко това са слухове. Нямам никакви планове за сватба в Истанбул.”

Информацията веднага породи различни интерпретации за причините за разрива между двамата влюбени. Дамско списание в родината й цитира професор Анатолий Скални, който в продължение на шест години работи с Мария и през това време старателно е изучил особеностите на организма й и е наясно с физиологичните й нужди. Според него Маша има изключително силен темперамент и се нуждае от редовен полов живот. За съжаление обаче нейният годеник се отнася малко по-пасивно към плътските удоволствия.

Преди да се запознае с Вуячич Шарапова имаше връзка с вокала на американската рок група “Маруун файв” Адам Лавин. След раздялата им певецът разкри пикантни подробности от техния интимен живот, от които стана ясно, че макар да е известна със силните си викове на корта, в леглото Мария “мълчи като риба”. Освен това рокаджията добавя, че бившата му страст ужасно се сърдела, когато той стенел и му казвала, че това й пречи да се концентрира.