Британската надежда за титла от “Уимбълдън” Анди Мъри бе сериозно засрамен от майка си Джуди, която призна, че въздиша по негов колега. В социалната мрежа “Туитър” родителката на четвъртата ракета в света публикува куп хвалебствия по повод Фелисиано Лопес.

feli.jpgИспанецът, който е в отлични отношения с Мъри, се класира за четвъртия кръг на “Уимбълдън” след победа над трикратния финалист Анди Родик.

Част от съобщенията на 50-годишната Джуди са: “Оооо, Делисиално изглежда отново страхотно” и “Фелифест на “Уимбълдън”, два мача на Лопес за един ден, ще ми трябва валидол”. Делисиано идва от английската дума delicious (вкусен), а Фелифест е съчетание от фестивал и името, с което той е наричан от колеги и фенове – Фели.

Самият Мъри не пропусна да коментира увлечението на майка си. “Всичко, което мама пише е отвратително. Тя постоянно публикува неща за Лопес. Преди няколко дни тренирахме заедно и казах му казах: “Фели, ела да се снимаш с мама, която мисли, че си много красив”. И двамата се изчервиха и беше много смешно”, сподели Мъри, който поддържа колонка в “БиБиСи”.