Абсолютно подвластен на логиката при мъжете и с шокиращи отказвания всеки ден при жените - така преминава тазгодишния Открит шампионат на Франция по тенис. В петък турнирът продължава с мачовете от третия кръг, където поставените в схемата вече ще кръстосат шпаги.

Продължава и промоцията на WINBET за 10% кеш-бек за квалифициращите залози за срещите от турнира, като първата фаза от нея ще приключи в неделя. Потребителите на платформата winbet.bg с отчетена загуба от всички уредени залози от началото на това издание на „Ролан Гарос“ , ще получат по 10% кеш-бек от общата загубена сума под формата на бонус за залози за всички събития от секцията „На живо“.

Втората фаза от промоцията ще започне на 7 юни и ще продължи до края на първенството на 13 юни. Всички подробности за правилата и условията на промоция са налични тук, а всички предложения на WINBET за турнира „Ролан Гарос“ са в секция Спорт на winbet.bg.

Третият кръг при мъжете не изглежда да предлага мачове, изобилстващи пт интрига. В 13 от 16 двубоя фаворитът е с коефициент под 1.30. Което пък дава добри възможности на ловците на изненади. Ако търсите такава, помислете за Маркос Хирон (WINBET дава коефициент 3.55 за негова победа срещу Кристиян Гарин). Чилиецът може и да е №23 в света и четвъртфиналист от Мадрид, но мина през всички кръгове на ада докато направи обрат (4:6, 4:6, 7:6, 6:3, 8:6) срещу Маккензи Макдоналд. Който пък е най-близкият приятел на Хирон и сигурно му е издал доста тайни как да противодейства успешно на Гарин. А след победата над Григор Димитров в първия кръг американецът изглежда като целунат от Господ.

Ако пък Гарин прескочи това препятствие, интерес предизвиква залогът „Кръг на елиминация на Данил Медведев”. Руснакът прави най-добрия „Ролан Гарос” в кариерата си, но клеят не е неговата настилка. Медведев играе с подпиращия небето Райли Опелка в трети кръг (коефициентът на WINBET за елиминацията му е 3.80), при победа ще играе евентуално с Гарин (коефициент за отпадане в четвърти кръг 3.75), а ако стигне четвъртфинал вероятно ще кръстоса пътища с Циципас. Вероятността Медведев да бъде елиминиран точно на четвъртфинала WINBET оценява на 2.75.

При жените отказването на световната №1 Ашли Барти не промени особено коефициентите за краен победител. Настоящата шампионка Ига Швьонтек остава фаворитка, но WINBET оценява шансовете ѝ вече на 2.29. Арина Соболенко остава втора, но вече с коефициент 5.40. Беларускинята срещна неочаквани трудности със сънародничката си Соснович, но продължава да е фаворит в долната половина на схемата. А за спечелване от нейна страна на третата четвъртина от схемата и класиране на полуфинал, WINBET приема залози при коефициент 2.25.

Иначе, в мачовете от третия кръг интересен е коефициентът 1.76 на WINBET за победа на Тамара Зиданшек срещу Катержина Синякова. Словенката не е специалистка на клей, но точно на тази настилка постигна най-големите си успехи – финали в Нюрнберг 2019 (след победа точно над Синякова) и Богота през април тази година. Плюс това Зиданшек спечели и двата си мача в кариерата на червени кортове срещу чехкинята, която освен това се разкъсва и в турнира на двойки.

*Коефициентите са валидни към 3:00 ч. на 4 юни 2021 г. за актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!