Днес в 20:00 часа българско време започват ¼-финалите на Индиън Уелс. Григор Димитров отпадна на 1/8-финалите, но турнирът все пак остава безкрайно вълнуващ и предлага интересни противопоставяния.

Първи на корта тази вечер ще излязат Иржи Лехечка и Яник Синер. Италианецът е фаворит с коефициент 1.13 от inbet срещу 6.25 за победа на чеха. MEGABOOST предложението за двубоя е Синер да осъществи първия пробив в мача и да завърши срещата с над 4.5 аса, като коефициентът е увеличен до 2.42.

От 21:30 часа пък е на пръв поглед най-оспорваният мач от ¼-финалите – Томи Пол срещу Каспър Рууд. Датчанинът е с леко предимство и шансовете му да спечели са с коефициент 1.78 срещу 2.25 за победа на американеца. Все пак MEGABOOST предложението на inbet е свързано с Пол, за когото коефициентът да осъществи първия пробив в мача е увеличен до 1.90.

Продължаваме с битката между Александър Зверев и Карлос Алкарас. Световният №2 е с коефициент за победа 1.38 срещу 3.10 за световния №6. MEGABOOST предложението е Алкарас да спечели първия сет и да завърши двубоя с над 2.5 аса, като коефициентът е 2.40.

В послендия ¼-финал ще премерят сили Даниил Медведев и Холгер Руне. В предходния кръг именно руснакът елиминира Григор Димитров и сега отново е определен за фаворит с коефициент от 1.45 срещу 2.85 за датчанина. Всъщност победа с точен резултат 2:0 за Медведев е с MEGABOOST коефициент от 2.37. Другото такова предложение е руснакът да осъществи първия пробив в срещата на коефициент 1.50.

Всички възможности за ¼-финалите на Индиън Уелс на inbet.com.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/