Най-добрият тенис клуб у нас МГ организира вътрешен детски турнир, който се проведе в събота.  

Състезанието се превърна в истински празник на тениса и за деца, и за родители.  Участваха 54 деца, трениращи в клуба от 5 до 17 годишна възраст. Турнирът беше разделен на 5 схеми в зависимост от възрастта и способностите на децата. Бяха раздадени много купи, медали и грамоти за призовите места а големите победители получиха награди от любезните  партньори UNSEENSPORT.  Те са ексклузивни представители на италианската марка за луксозно спортно облекло Hydrogen.

Децата бяха мотивирани и добре подготвени. Станахме свидетели на страхотни разигравания и мачове. Родителите бяха изключително доволни да наблюдават, че децата им вече могат да играят истински тенис. Организацията беше много комплексна и премина без проблем, а атмосферата беше страхотна. Треньорите също заслужават похвала, всички се включиха и изпълниха задачите си перфектно.
 

“Конкуренцията е в основата на всеки спорт. Ако едно дете не участва в истински тенис мачове, усилията му на корта се превръщат във "вземане на тенис уроци", каза спортният мениджър на клуба Стефан Йорданов.

„Наша приоритетна задача е да изградим дългосрочен ангажимент на детето към тениса. Редовните ни детски турнири имат ясно послание към децата и родителите - тенисът изгражда личности на корта и в живота! “, допълни той. 

За финал още една чудесна новина – на 28 юни стартира най-готиният целодневен детски лагер в града - този на МГ Тенис.