ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мико Кузманов загуби с 1-2 (6:3, 4:6, 3:6) от Тимофей Скатов в първата среща от двубоя между България и Казахстан от Световна група 1 за Купа Дейвис.

Стартът бе забавен заради дъжда над София, но след като времето се оправи, всичко продължи по план.

Първият сет започна равностойно, а след 2:1 двамата си размениха пробиви - 2 за Кузманов и един за Скатов. При Българинът успя да повече с 5:2, след което стигна до успех в сета с 6:3.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Втората част стартира с пробив за казахстанеца и аванс от 3:0. Кузманов успя да върне част от загубеното за 2:3, след което изравни резултата. Скатов отново излезе напред за 4:3, но Мико успя да изравни, макар да допусна равенство след 0:40. Казахстанецът обаче отново поведе, след което проби Кузманов за 6:4. Българинът получи медицинска помощ в паузата между сетовете.

Решителният трети сет започна с гейм в полза на Скатов и пробив за 2:0. Казахстанецът поведе с 3:0, а Мико Кузманов продължи да се бори мъжки, въпреки проблемите, който има. Българинът запази шансове след дълъг четвърти гейм за 1:3. Кузманов оказа сериозна съпротива на опонента си и в следващия гейм, но изостана с 1:4. Казахстанецът проби Мико за втори път в сета за 5:1, но пропусна да затвори сета при свой сервис - 2:5. Кузманов стигна до 3:5 след мъжка игра, но не успя да стигне до повече и загуби сета с 3:6.

След около половин час започва вторият мач на сингъл между Янаки Милев и първата ракета на Казахстан Александър Бублик.

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ТУК !!!



Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!