Бутиков хотел „ВСК Кентавър“ официално ще открие своето супер модерно тенис съоръжение, състоящо се от две тенис игрища, намиращо се точно срещу сградата на хотела. То е изградено от италианска фирма Cannobio, като сложната геодезична метална конструкция, покрита със специална двойна мембрана, е с внушителни размери за мащаба на град Дряново, но в същото време и отговарящо на всички европейски изисквания и стандарти.

Покритието на корта също е положено от италианска фирма Play-it, като настилката PLAY FLEX Confort, с три слоя дебелина, 6 мм и маркировка от бяла смола Play-Flex, които също отговарят на всички стандарти и изисквания.

Реализирането на мащабния инвестиционен проект за града ще е възможност за провеждането турнири на всякакво ниво.

Очаква се събитието по официалното му откриване на 8 октомври (вторник) от 16:00 часа (Дряново, ул. "Поп Харитон"  №3) да уважат министърът на младежта и спорта Георги Глушков, членовете на Управителния и треньорския съвет на БФТ (Българска федерация по тенис), президентът на БФС Георги Иванов, тенис-деятели, както и представители на изпълнителната власт на Република България.