ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Фен изненада всички с протест на тенис турнира "Лейвър къп" преди последния мач на корта за швейцарската легенда Роджър Федерер.

Мъж изскочи от трибуните на корта и подпали ръката си в знак на протест срещу използването на частни самолети във Великобритания.

Запалянкото носеше тениска с надпис "Край на частните полети" и подпали дясната си ръка по средата на мача между Стефанос Циципас и Диего Шварцман.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Във вечерната сесия от програмата днес предстои още една среща поединично - Анди Мъри (Великобритания) - Алекс Де Минор (Австралия), а денят ще завърши с очаквания с огромен интерес мач на двойки между Роджър Федерер (Швейцария) и Рафаел Надал (Испания) срещу американците Джак Сок и Франсис Тиафо.

Това ще бъде последната среща в кариерата на легендата на световния тенис Федерер, който приключва с професионалния спорт, след като не успя да се възстанови напълно от травма на коляното. 41-годишният швейцарски маестро е считан за един от най-великите в историята. Той спечели общо 103 титли в Тура на АТП на сингъл, 20 от които от Големия шлем. Оглавявал е световната ранглиста в 310 седмици. Олимпийски шампион на двойки със сънародника си Стан Вавринка от Пекин 2008, както и носител на Купа "Дейвис" с Швейцария през 2014 година.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК