ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Мачът на най-добрия български тенисист Григор Димитров срещу австралиеца Александър Вукич от втория кръг на турнира от веригата Мастърс 1000 в Шанхай беше отложен за утре, обявиха организаторите.

Причината за това е дъждът, който вали над китайския мегаполис. Двубоят беше втори от програмата на корт „Грандстенд 2“ и трябваше да започне около 9 часа тази сутрин след приключването на битката между Камерън Нори (Великобритания) и Джей Джей Уулф (САЩ).

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Срещата между Нори и Уулф започна със закъснение заради дъжд и заради това мачът на Гришо беше преместен за 10:30 часа. След това британецът и американецът стигнаха до трети сет и двубоят между Димитров и Вукич беше пратен за най-рано 11:30 часа.

При 3:2 за Нори и 30:30 при сервис на британеца отново заваля. Организаторите дълго чакаха спирането на дъжда и в крайна сметка решиха единствено да се играят мачовете на покрития корт в Шанхай, а всички останали двубои бяха преместени за утре. Началният час на срещата между Григор Димитров и Алексендър Вукич ще бъде обявен допълнително.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!