Тенис националът на България Александър Донски създаде изключително въздействащ филм за Ковид-19, първата си победа на купа "Дейвис" в Коста Рика и многобройното си семейство, което от две десетилетия живее в Канада. 

Във видеото с продължителност 4 минути и 37 секунди талантът заявява ясната си позиция за пандемията, която парализира не само обществения и бизнес живот, но и тениса. Кадрите, които са много по-смислени от десетки интервюта, са достатъчно красноречиви и динамични. 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Донски, който бе част от тима на родината ни на световното първенство по тенис в Австралия, прекара повече от 3 месеца в тренировки в Монреал и Торонто, където се подготвяше с големия си брат Михаил. 

Филмът показва, че Донски има талант не само на корта, но и като оператор, режисьор и монтажист, а видеото събира множество гледания в YouTube. 

Пред БЛИЦ националът пожела бързо оздравяване на Григор Димитров, когото уважава не само спортист, но и като човек. 

 "Желая на Григор да се възстанови от вируса и да се завърне колкото се може по-скоро на кортовете. Той е тенисист от световна класа и го е доказал неведнъж. Сигурен съм,че го чакат нови успехи", категоричен е Донски пред БЛИЦ.