ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът в световната ранглиста на мъжкия тенис Новак Джокович се зареди с много положителна енергия от най-известния индийски гуру за предстоящия си полуфинал на Australian Open срещу Яник Синер.

След победата си над Тейлър Фритц в Мелбърн Джокера се срещна със Садгуру, който присъства на трибуните по време на двубоя. Роденият през 1957 г. индиец има огромна популярност не само в родината си, но и по целия свят. Той има над 11 милиона последователи в „Инстаграм“.

„Прекрасна среща с Новак Джокович. Да се задържиш на върха в конкурентен спорт като тениса повече от две десетилетия е забележително постижение. Твоята отдаденост и разбиране на тялото и съзнанието са изключителен пример, който другите трябва да следват. Всичко най-добро в предстоящите мачове“, написа индиецът в социалната мрежа.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Благодаря на Садгуру, че беше трибуните и гледа мача ми“, отговори сърбинът.

Индийският гуру се познава от дълго време с Новак Джокович и неговото семейство. Садгуру се срещна със съпругата на сърбина Йелена преди две години, когато посети Белград като част от обиколката си с мотоциклет, при която премина през 100 държави за 100 дни.

Полуфиналът Новак Джокович - Яник Синер стартира най-рано в 5:30 часа утре сутрин. След това най-рано в 10:30 часа е другият полуфинал между Даниил Медведев и Александър Зверев.