ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният №1 Новак Джокович беше елиминиран от Холгер Руне на тенис турнира от сериите Мастърс 1000 в Рим. 20-годишният датчанин, който е на седмото място в световната ранглиста, отстрани действащия шампион и седемкратен победител в италианската столица след 6:2, 4:6, 6:2.

За място на финала Руне ще спори срещу Каспър Рууд или Франсиско Черундоло, които играят тази вечер. 

Топ Коефициенти за Спортни залагания!
 
Джокович беше видимо изнервен през цялото време. Ноле на няколко пъти атакува остро щаба си начело с треньора си Горан Иванишевич, правейки грозно впечатление. Звездата също така критикува и съдията на стола.  

При 1:1 сета и изоставане от 0:3 гейма в третата час Джокович използва почивката, за да се обърне към щаба си. 

"Сам играя, сам съм на корта, сам взимам решенията! Цялата ми кариера е така. Никакво отношение, никакво участие... Не знаете какво да ми кажете, нямате никакво мнение", отправи обвиненията към хората си Новак Джокович, което ясно се чу в телевизионното излъчване.

Tова е пореден случай в последните месеци, в който Ноле изразява открито недоволство към ща си. 

35-годишният сърбин достигна до най-добрите осем в Рим за 17-и път от 17 участия, но не успя да продължи серията си от четири поредни финала в италианската столица.

Руне стартира отлично и поведе с 5:1 по пътя си към успеха в първия сет. Във втората част Джокович сервираше за изравняване на резултата при 5:3, допусна пробив, но ведгана след това спечели подаването на съперника и вкара мача в решаващ трети сет. В него датчанинът показа страхотна игра и с два поредни брейка дръпна с 4:0, което се оказа решаващо.

Джокович, който имаше проблеми с контузии в последно време, допусна цели 35 непредизвикани грешки срещу 15 на съперника.

За Руне това беше втора победа над сърбина от трите им мача до момента. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!