Спортна България очаква с трепет най-голямото събитие у нас за годината, което ще стартира на 26 септември. Участие на София Оупън 2021 ще вземат отново доказани тенисисти, сред които Яник Синер (Италия), Гаел Монфис (Франция), Алекс де Минор (Австралия) и други. Дотук – хубаво. Даже прекрасно.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Лошото е, че се появиха индикации за провеждането на турнира без публика заради ново затягане на мерките покрай пандемията. Случи ли се това, ще загубят всички – и тенисистите, и зрителите.
 
Много е важно държавата да вземе трезво решение и да не спре достъпа на публика така, както е на турнирите по света в последно време.

Организаторите на София Оупън, начело с шефа на родната федерация Стефан Цветков, винаги са обирали овациите за нивото, професионализма и реда при провеждането на турнира. И бъдете сигурни – пак ще е така.

Тук настоящият шампион от Откритото първенство на Щатите Даниил Медведев спечели трофей, тук ще се пуснат отново младите български таланти. Те заслужават своята публика, българската…  Нека разумът да надделее, за може София Оупън да бъде София Оупън в пълния си блясък.  
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ