ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Организаторите на Australian Open обявиха програмата на мачовете от първия кръг, които ще се играят на 16 януари (вторник). Тогава най-добрият български тенисист Григор Димитров трябва да започне участието си на турнира.

Съперник на Гришо ще бъде унгарецът Мартон Фучович. Двубоят между двамата е втори от програмата на „Джон Кейн Арена“ и ще започне най-рано в 3:30 часа през нощта българско време. Преди това същия корт американката Слоун Стивънс ще играе срещу Оливия Гадеки (Австралия).

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Димитров и Фучович имат до момента три мача помежду си, като унгарецът е с предимство в баланса с 2:1 победи. Мартон Фучович се наложи над най-добрия български тенисист през 2020 г. в Синсинати и на US Open, а на следващата година Гришо спечели срещата между двамата в Сан Диего.

Във втория кръг победителят от предстоящия мач между Димитров и Фучович ще се изправи срещу представителя на домакините Танаси Кокинакис или Себастиан Офнер (Австрия). Този двубой ще се играе на същия корт като срещата между Гришо и Фучович.

Припомняме, че българската участничка в основната схема при жените на Australian Open Виктория Томова ще започне участието си на турнира в 2:00 часа през нощта в понеделник. Нейна съперничка е американката Кайла Дей.

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ МЪЖЕТЕ – ТУК
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ ЖЕНИТЕ – ТУК

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!