Шампионът от Australian Open Рафаел Надал продължава неудържимата си серия от началото на 2022 г. Той спечели 91-ата си титла от АТР, след като триумфира на турнира в Акапулко. Успехът му стана факт след победата с 6:4, 6:4 над британеца Камерън Нори, който през миналата седмица спечели надпреварата в Делрей Бийч.

Така 35-годишния испанец вече е с баланс 15:0 от старта на годината. За Матадора това е четвърта титла от Акапулко, като по този показател се изравни с Томас Мустер и Давид Ферер.

1500 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Решителен за изхода на първия сет се оказа петият гейм, когато Надал осъществи брейк в подаването на съперника. Още в самото начало на втората част испанецът отново проби Нори, но британецът отговори веднага, за да изравни резултата в сета.

Надал постигна още два брейка в сервиса на своя противник, за да поведе с 5:2. Камерън Нори успя да върне единият от тях, но за по-голямо противопоставяне на испанеца явно не му стигнаха силите и уменията. Матадора спечели втория сет и срещата още с първия си мачбол при свой сервис.