ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Изабела Шиникова загуби с 1-2 (1:6, 6:3, 3:6) от Алисън Ван Уйтванк в първа среща от двубоя между България и Белгия на United Cup в Австралия. Поражението е второ за нея в Пърт, след като допусна обрат от гъркинята Деспина Папамихаил на старта.

Мачът с Ван Уйтванк тази сутрин започна лошо за българката и тя допусна пробив за 1:3, след което се пречупи още веднъж за 1:5, за да загуби сета с 1:6.

Във втория сет Ван Уйтванк отново поведе 2:1, но Шиникова върна пробива за 2:2. Българката дръпна в геймовете за 4:2 и запази аванса си до края за 6:3 и 1-1 в сетовете.

За съжаление тя не успя да използва психологическото си предимство в третия сет и след като се спаси от пробив при 0;1, се пречупи за 2:4 и загуби и третата част с 3:6.

След малко на корта излизат Григор Димитров и Давид Гофен в битка при мъжете. Сблъсъкът продължава утре с нови три двубоя.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Елизе Мертенс срещу Виктория Томова 4 часа след Нова година наше време и Димитър Кузманов - Зизу Бергс от 5:30. Програмата приключва със среща на двойки от 7:00 часа българско време - Мертенс/Гофен срещу Томова/Димитров.

Припомняме, че България загуби с 1-4 от Гърция в началото на турнира в Австралия.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК