„Серанди“ или „Мърина“? Може все още Серина Уилямс и Анди Мъри да не се определили името на отбора си, но представянето им на корта продължава да радват всички зрители по трибуните. Двамата поднесоха ново шоу на публиката в Уимбълдън и отстраниха 14-ите поставени Фабрис Мартен и Ракел Атауо със 7-5 6-3.

Опитните им съперници впечатлиха с представянето си, особено през първата част, но въпреки това бившите водачи в ранглистите на сингъл стигнаха до успеха и до място на осминафиналите.

Несъмнено големият герой на деня бе американката, която изуми дори себе си с изключителните ретури, които изпълняваше. Двамата с шотландецът записаха редица директни уинъри от посрещане, но именно тези да Серина натежаха в края на първия сет и помогнаха за победата повече.

Мъри и Уилямс стигнаха до цели 11 брейкбола в двубоя, но реализираха едва два от тях. Това се дължеше предимно на великолепната игра на Фабрис Мартен, който неведнъж реагира брилянтно на мрежата.

В следващия кръг на най-следената двойка на тазгодишния турнир в Уимбълдън ѝ предстои сблъсък с топ поставените Бруно Соарес и Никол Меличар.