ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Очакваният с голям интерес четвъртфинал на Григор Димитров срещу световния №2 Карлос Алкарас на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Маями беше поставен във вечерната сесия на "Хард Рок Стейдиъм". 

Двубоят е трети в програмата и ще започне не преди 1:00 часа българско време, което ще остави без сън феновете на Гришо у нас.

Началото на корта ще бъде дадено със срещата между Александър Зверев и Фабиан Марожан - от 19:00 часа наше време, а не преди 21:00 часа Елена Рибакина ще се изправи срещу Виктория Азаренка. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Гришо и Алкарас имат четири мача помежду си. Балансът е 3:1 успеха в полза на шампиона от "Уимбълдън". Последният им двубой обаче завърши в полза на Димитров - 5:7, 6:2, 6:4 на осминафинала в Шанхай миналата година.

Преди това те играха още два пъти на ниво Мастърс. Алкарас надделя с 6:1, 6:3 над българина на осминафинала в Париж през 2022 г., а няколко месеца по-късно спечели с 6:2, 7:5 в трети кръг в Мадрид. 

През юни миналата година испанецът победи Григор на четвъртфинала на ATP 500 турнира в Куинс Клъб - 6:4, 6:4, а два дни по-късно вдигна първия си трофей на трева.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!