ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров даде интервю за канала „We are tennis“ в социалната мрежа „Инстаграм“. В изявлението си Гришо посочи кое е било най-голямото бреме за него в началото на кариерата му и обясни кое го е направило най-щастлив в тениса и с какво се гордее.

Както е известно, 31-годишният хасковлия в момента заема 25-о място в световната ранглиста на АТР. През миналата седмица Димитров достигна до четвъртфиналите на турнира в Марсилия.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Най-важното е да съм здрав. В момента се забавлявам с изявите си на корта. Работих много, опитвам да правя някои неща по-различно в сравнение с преди. Играя малко повече, опитвам да изляза леко от комфортната си зона. Това ще ми помогне да стана по-добър във всеки аспект, в който се нуждая от подобрение“, заяви Димитров.

„Бих казал, че постоянството е тази част от кариерата ми, от която се гордея най-много. Това означава да продължаваш, когато си малко обезкуражен, когато не се чувстваш най-добре и ти липсва увереност. Просто да имаш куража да продължиш в тези ситуации", допълни най-добрият ни тенисист.

„Аз трябва да съм добър пример за всеки млад играч, който излиза на сцената. Прозвището Бейби Федерер беше едно от най-неуместните сравнения в моите очи, а и в очите на всички. Никой не трябва да носи такова бреме към името си. Най-много съм щастлив, че успях да създам собствено име в тениса“, завърши Гришо.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК