ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров научи съперника си за старта на Мастърса в Индиън Уелс. Българинът ще се изправи във втория кръг срещу Джейсън Къблър. 29-годишният австралиец елиминира Лоренцо Сонего след успех с 6:4, 7:6(4).

Нова известна певица в опасна близост до Григор Димитров ВИДЕО

Къблър реализира единствения брейкбол, който имаше в целия мач - в деветия гейм на първия сет. В същото време Сонего пропусна своя шанс за пробив в шестия гейм на втората част, а след това световният №75 бе по-прецизен в тайбрека и стигна до мача с Григор Димитров.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Къблър е непознат за българина, двамата не са се срещали до момента. Австралиецът се намира в най-добрата си форма и последните месеци бележи постоянен прогрес в световната ранглиста. В края на януари Къблър спечели титлата при двойките на "Аустрелиън Оупън" в тандем с Ринки Хиджиката.

На сингъл в момента е №75, като през февруари достигна до рекордното си 71-о място, след като на United Cup победи Дан Еванс и Алберт Рамос-Виньолас, а в Мелбърн отстрани Себастиан Баес за първата си победа в основната схема на "Аустрелиън Оупън". 

При евентуален успех в трети кръг, Григор Димитров би срещнал американец - Франсис Тиафо или Маркос Хирон.

Мачът на българина с Къблър ще бъде в петък. Oрганизаторите ще обявят програмата по-късно днес.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
​Присъединете се в канала ТУК