ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

След като я подложи на най-сериозното изпитание, в този момент животът се отплаща на Карла Суарес Наваро за понесените премеждия. През септември 2020 година испанката разкри, че страда от лимфом на Ходжкин, само че 7 месеца по-късно разгласи, че е изцяло излекувана и даже игра на Ролан Гарос и Уимбълдън.

След като съумя да пребори болестта и да приключи кариерата си, в този момент на някогашната №6 ѝ следва да сбъдне друга своя мечта - да бъде майка. Това заяви самата тя в "Туитър". 

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Нов стадий, който в действителност искахме да изживеем. Семейството ни ще се разрасне. Много сме разчувствани и щастливи да посрещнем този необикновен миг. Съвсем скоро ще бъдем трима“, написа трикратната четвъртфиналистка от Australian Open, публикувайки две снимки със своята партньорка Олга Гарсия.

От фотосите излиза наяве също, че двете ще влязат в ролята на родители през юни. Суарес Наваро получи голям брой поздравления и положителни известия, като измежду първите, които я поздравиха, бяха Гарбине Мугуруса, Паула Бадоса, Виктория Азаренка и Каролина Плишкова, както и испанската спортна журналистка Сара Карбонеро.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК