Президентът на България Румен Радев, политици и спортисти изразиха радостта си след победата на Григор Димитров над Давид Гофен във финала на последния за годината турнир на АТР, който се проведе в Лондон.

Румен Радев, лидерът на БСП Корнелия Нинова и главният изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева използваха профилите си във „Фейсбук“, за да изразят гордостта си успеха на Гришо.

Бившият футболен национал Валери Божинов използва профила си в „Инстаграм“, за да поздрави българския тенисист за успеха му. Във "Фейсбук" своите поздрави направиха волейболистът Матей Казийски и сноубордистката Александра Жекова.

Боксьорът Тервел Пулев, който преди дни записа шестия си успех от шест мача на професионалния ринг говори за триумфа на Димитров при завръщането си в София.

“Искрено се радвам на Григор. Въпреки че имаше спадове в кариерата му, които неминуемо преследват всеки спортист, успя да се вдигне и завоюва третото място в ранглистата. Направо шапка може да му се свали на Григор”, сподели боксьорът.