Истерична автореклама на "Евроспорт" докарва до лудост стотиците хиляди почитатели на световния тенис по време на паузите между геймовете на "Ролан Гарос".

В редакцията на БЛИЦ се получиха десетки имейли, преливащи от възмущение от самоубийствения порив на уж световната телевизия да рекламира колоездене при това толкова натрапчиво, че прави лоша услуга на гладиаторския спорт.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Докато гледат изключителни тенисисти като Надал, Джокович, Алкарас, Зверев, Руне и компания, почитателите на аристократичния спорт с ужас се чудят как да избегнат паузите, защото на тях се вижда крещяща жена с огромни очила, която вие с всички сили. Налудничавите й крясъци са толкова пронизителни, че могат да събудят мъртвец от гроба, но дори и той ще се възмути и няма да му се иска да е жив.

Може би е добра идея авторекламата с истеричните писъци на очиларката да се използва като наказание на затворници. Те със сигурност ще бъдат превъзпитани, ако в продължение на няколко часа слушат просташките звуци в килиите си и никога няма да си и помислят да извършат друго престъпление.

Разбираме, че телевизионното съдържание и авторекламите пристигат в България от централата на "Евроспорт" в Париж, но е добре от българския офис също да реагират поне с едно писмо до колегите си.

В противен случай, и без това стресираните български граждани, които с надежда очакват звездните мачове от "Евроспорт", ще бъдат лишени от малкото останали житейски радости в раздираната ни от скандали татковина.
Ивайло КРАЧУНОВ