Григор Димитров не следва нито един българин в "Инстаграм", установи проверка на БЛИЦ. Такива са фактите, колкото и странно да звучи всъщност. Натъкнахме се и на още нещо, което е доста любопитно - хасковлията е нареден не до кого да е, а до Бил Гейтс - един от най-богатите хора в света.
 
Гришо е сред най-известните българи в "Инстаграм". Тенис звездата се радва на голяма популярност и има 895 хиляди последователи. За сравнение: Димитър Бербатов има 518 хиляди последователи. 

Димитров следва 520 човека, като в списъка му не фигурират сънародници. Защо Григор не следи българи, само можем да гадаем. Един от вариантите е да е предприел тази предпазна мярка от злономерени последователи, които евентуално може да имат лоши помисли спрямо него.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

Сред 520-те профила в "Инстаграм", които Димитров следи са Роджър Федерер, за когото винаги е изтъквал, че му е идол, Рафаел Надал, сестрите Винъс и Серина Уилямс и други. 

БЛИЦ видя още, че Надал и Федерер следват доста по-малък брой хора в социалната мрежа. Швейцарецът 70, а испанецът едва 61. Българинът е един от тях. В оскъдната листа на Федерер е и Бил Гейтс. Така Григор е нареден до един от най-богатите хора в света.