ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров приключи участието си на турнира от сериите Мастърс 1000 в Маями. В мач от третия кръг Гришо претърпя загуба с 3:6, 4:6 от 11-ия в световната ранглиста Яник Синер. Срещата продължи един час и 28 минути.

Така италианецът взе реванш за загубата си от хасковлията през 2020 г. в Рим. Следващият му съперник в Маями ще бъде руснакът Андрей Рубльов, който разби сърбина Миомир Кецманович с 6:1, 6:2 за 59 минути.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

ПЪРВИ СЕТ
Мачът започна равностойно и двамата тенисисти печелеха подаването си. Това продължи до петия гейм, когато Гришо допусна пробив на нула. Последва успех на Синер при собствен сервис-гейм и той увеличи аванса си на 4:2. След това всеки от двамата взе подаването си за 5:3 в полза на италианеца. В деветия гейм Григор Димитров спаси един брейкбол, но не успя да стори същото при втория и така загуба първия сет с 3:6.

ВТОРИ СЕТ
Втората част стартира отлично за българина, който направи първия си пробив в мача, при това на нула. След това спечели собственото си подаване и поведе с 2:0. Последва стабилизиране в играта на Синер, който първо взе собствения си сервис-гейм, а след това върна бейка и изравни за 2:2. Григор Димитров направи нов пробив, който италианецът моментално върна за 3:2. Всеки от двамата тенисисти взимаше собственото си подаване до 5:4 в полза на италианеца. В десетия гейм Гришо спаси два мачбола, но допусна нов пробив в сервиса си, а с това загуби втората част с 4:6 и мача в два сета.