„Ролан Гарос” стартира с очакваното количество изненади. Все пак става въпрос за клей, настилката с най-специфични изисквания от всички, на които се играят турнирите от Големия шлем.

Но въпреки че като имена напусналите турнира в първи кръг звучат престижно, никой не очакваше чудеса от Тийм, Осака, Оже-Алиасим, Андреску или (въпреки надеждите) от Григор Димитров. Единственият шок бе отпадането на Рубльов, което изглежда павира пътя пред Надал към голямата четворка.

Предложенията на WINBET за турнира „Ролан Гарос“ можете да намерите в секция Спорт на платформата winbet.bg. WINBET има и удоволствието да предложи на регистрираните потребители на платформата своето специално предложение: 10% кеш-бек за квалифициращите залози за срещите от турнира. Няма ограничения за сумата на залога, неговия вид (единичен, множествен или комбиниран), броя на поставените залози, както и за коефициентите, на които са поставени. 

Промоцията ще се проведе на два периода – от 31 май до 6 юни и от 7 юни до 13 юни, като след всеки период, потребителите с отчетена загуба от всички уредени залози за периода, ще получат по съответно 10% кеш-бек от общата загубена сума под формата на бонус за залози за всички събития от секцията „На живо“ в платформата winbet.bg. Всички подробности за правилата и условията на промоция са налични тук.

Наред с традиционните прогнози за изход от мач и шампион на турнира WINBET вече предлага и залози за победител във всяка от четвъртините на основната схема. Оставяйки настрана Надал, Стефанос Циципас изглежда най-сигурният полуфиналист при мъжете. В неговата четвъртина (№4) двама от поставените изчезнаха заради отказване (Раонич и Григор Димитров), но гръкът и без това изглеждаше фаворит още при жребия. За спечелване на четвъртината и участие на полуфинал на Циципас WINBET приема залози при коефициент 1.60.

Интересна е и третата четвъртина, където се открояват две имена. Фаворит на WINBET за спечелването й е Александър Зверев, като коефициентът на шампиона от Мадрид е 2.20. Но внимание заслужава и Каспер Рууд. Норвежецът е №16 в световната ранглиста и направи знаменит сезон на клей: четвъртфинал в Марбея, полуфинали в Мюнхен и Мадрид и титла в Женева. Рууд никога не е минавал трети кръг в Париж, но в опразнената част от схемата коефициентът му 4.00 изглежда примамливо.

А що се касае до мачовете от втори кръг, помислете за победи на Чекинато над Де Минор (коефициент 1.72) и Нишиока срещу Мусети (коефициент 2.85).