ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров по всяка вероятност ще започне мача си от третия кръг на Australian Open най-рано в 8:40 часа или с повече от два часа закъснение. Според първоначалните очаквания се очакваше да стартира след 6:30 часа. Причината за това е забавянето на срещите от програмата на „Киа Арена“, които са предвидени преди двубоя на Гришо срещу португалеца Нуно Боржеш.

Първият мач на корта беше между рускинята Анна Калинская и американката Слоун Стивънс. Калинская спечели след обрат със 6:7 (8), 6:1, 6:4 след 2:47 часа на корта.

Втората среща от програмата на „Киа Арена“ завърши с победа на италианката Ясмин Паолини, която надви Анна Блинкова (Русия) със 7:6 (1), 6:4 след близо час и половина игра.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

На същия корт предстои да се изиграе двубой от програмата на смесени двойки, в който представителите на домакините Оливия Гадеки и Марк Полманс излизат срещу Хао-Чинг Чан (Тайван) и Сантяго Гонсалес (Мексико).

Едва след края на този мач ще дойде ред на Григор Димитров и Нуно Боржеш. Това ще бъде първи двубой между двамата в професионалния тенис. Победителят от срещата в следващата фаза ще се изправи срещу Даниил Медведев (Русия) или Феликс Оже-Алиасим (Франция).

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ МЪЖЕТЕ – ТУК
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ ЖЕНИТЕ – ТУК