ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Тенис звездата Алексей Попирин е преживял двоен кошмар при пристигането си в България за турнира София Оупън, научи БЛИЦ.

Роденият в Сидни и състезаващ се за Австралия руснак е имал проблеми още в самолета. Малко преди аеропланът да кацне, над столицата ни се разрази буря. Поради тази причина самолетът е бил насочен към Пловдив, където се е приземил успешно.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

„Беше голям, беше жесток стрес. Трябваше ми време, за да се опомня“, разказа пред БЛИЦ 24-годишният тенисист, който в момента е под №41 в световната ранглиста.

Попирин бе застигнат впоследствие и от здравословен проблем, който му попречи да участва на турнира София Оупън. Той е получил силно възпаления на пръста на десния си крак. Болката била много голяма, поради което Алексей не излезе на корта за мача си от първия кръг срещу испанския ас Роберто Баутиста Агут.  Попирин е имал същото възпаление и преди около месец, но е успял да го преодолее. На българска земя обаче проблемът се е възстановил.

„Много исках да играя. Тук условията се прекрасни, доста сте се постарали и се е получило. За съжаление обаче, въпреки че пристигнах в България, няма как да участвам в турнира заради възпалението на пръста ми“, добави Попирин.