ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившата водеща на предаването „Гейм, сет и Матс“ по „Евроспорт“ Анабел Крофт беше сполетяна от семейна трагедия. Нейният съпруг Мел Коулман почина броени седмици, след като беше диагностициран с рак.

„Моят любим съпруг Мел почина в сряда сутринта след кратка битка с рака. Аз и останалите членове на нашето семейство сме разтърсени и молим да уважите личното ни пространство в този тежък момент“, заяви самата Крофт.

В седмиците преди да бъде диагностициран с рак в трети стадий, Мел Коулман – бивш състезател по яхтинг, се е оплаквал от болки в стомаха.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

56-годишната Анабел Крофт се омъжва за по-възрастния от нея с четири години Коулман през 1992 г. Преди това двамата имат шестгодишна възраст, която започват когато тя е на 21 години и тъкмо е прекратила кариерата си на професионална тенисистка. Имат три деца – Чарли, Амбър и Лили.

След брака си Крофт и Коулман отварят собствена тенис школа, а проектът е съживен след пандемията от коронавирус. Освен по „Евроспорт“, Анабел Крофт води тенис рубрики и в телевизионните канали на „ВВС“ и „Скай Спортс“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Анабел Крофт и съпругът ѝ Мел Коулман; снимка: Getty Images