Серина Уилямс е шампион по много показатели, а един от тях е способността й да отвръща на въпроси, които не й харесват. На течащия в момента Australian Open един от журналистите в Мелбърн попита американката дали скоро е разговаряла със своята приятелка Меган Маркъл, която в момента, заедно със своя съпруг принц Хари, е в центъра на безпрецедентен скандал. Както е известно, двамата решиха да се откажат от кралските си задължения и привилегии във Великобритания.

"Твоята добра приятелка Меган Маркъл, която присъства на мачовете ти в последните два турнира от Шлема, и Хари, предприеха стъпка, която според мнозина е невероятна и историческа. Какви са твоите мисли по темата? Разговаря ли с нея?", попита журналистът.

"Да... няма да коментирам по абсолютно никакъв начин нищо свързано с това. Но добър опит. Опита. Справи се добре", отвърна му Серина.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Херцогинята на Съсекс и Серина Уилямс са приятелки от години, много преди кралската сватба на 38-годишната Маркъл и принц Хари, на която звездата на американския тенис присъства заедно със съпруга си Алексис Оханян.

След преместването си в САЩ, Маркъл продължи да подкрепя Серина, когато може. Тя присъства на Уимбълдън през миналата година, а след това летя и до Ню Йорк за US Open.

"Меган не би могла да ми бъде по-добра приятелка. В добрите и лошите момети, винаги е била до мен и това е всичко, което искам да бъда за нея", коментира през миналата година Серина по адрес на Меган покрай Уимбълдън.