Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Носителката на 23 титли от Големия шлем Серина Уилямс продължава победната си серия на US Open. 36-годишната американка елиминира и Кая Канепи - 6:0, 4:6, 6:3, след като преди това се справи и със сестра си Винъс (6:1, 6:2).

Серина, която е 17-ата поставена в схемата, спечели по впечатляващ начин първия сет срещу Канепи - 6:0 за само 18 минути, демонстрирайки изумителен начален удар. Във втората част естонката все пак изравни, но класата на Уилямс си каза думата в решителния трети сет. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Канепи се надяваше за трети път в кариерата си да достигне 1/4-финалите на US Open след 2010 и 2017-а, но въпреки отпадането, може да се гордее със скалпа на световната номер 1 Симона Халеп и с първия спечелен сет срещу Уилямс, макар и петият двубой помежду им да завърши с успех на по-малката от великите сестри.

Серина, от своя страна, реализира цели 46 уинъра и направи само 18 непредизвикани грешки и за изумителен 15-и път ще участва на 1/4-финалите в US Open. На пътя й там ще застане чехкинята Каролина Плишкова, която елиминира Ашли Барти с 6:4, 6:4.

US OPEN - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ