Бившият руски тенисист Марат Сафин шокира с признание, че няма приятели, няма гадже и не са му нужни. Бившият №1 в световния тенис обяви, че си е самодостатъчен. Шампионът от Ю Ес Оупън 2000 и Аустрелиън Оупън 2005 просто не иска да бъде привързан към никого.

„Нямам приятели. Приятел – това е високопарна дума. Човек може да има само няколко приятели, но аз нямам никакви. Не искам да имам. Аз съм си самодостатъчен и искам да живея сам. Такава е нагласата ми в последно време и това ми харесва. Не говоря, че съм аскет и отбягвам всички. Имам кръг от хора, с които общувам. Това обаче не са приятели, а колеги и сътрудници. Харесва ми да съм сам“, призна 38-годишният руснак.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Нямам гадже, нямам и жена. При това отдавна. Така се получи, а и към момента нямам желание за обвързване. Не искам да завързвам отношения и да деля личния си живот и вещите си. Просто в момента не ме е интересува. Такъв е периодът от живота ми. Нищо не се е случило и не съм пречупен“, допълни Сафин, който на 20 ноември 2000 година оглавява ранглистата на АТР.

„Искам да живея за себе си, да пътешествам и да не се съобразявам с никого. Не ми трябват излишни въпроси. Искам пълна свобода, за да правя това, което искам“, завърши руснакът, който е член на Международната зала на славата.