Рускинята Мария Шарапова, която даде положителна допинг проба, написа прочувствено съобщение към феновете си. Бившата приятелка на Григор Димитров изпозлва Фейсбук, за да благодари за подкрепата на феновете си. Шарапова увери, че заради окуражителните съобщения иска да продължи да играе тенис.

Ето посланието на Шарапова:
Вчера се събудих с пощенска кутия, пълна с любов и съчувствие.

Първият имейл, който веднага отворих, беше от моя най-добър приятел, знаете, типът човек, който може да те накара да се усмихнеш и да се разплачеш с една дума и с когото прекарах вечерта на телефона, проверявайки как съм аз.

По принцип, обичам сутрините. Нов ден, нов стар. Определено мога да кажа, че този ден не беше обикновен. Нищо друго не ми идваше на ума в 6 часа сутринта, освен че съм решена да играя тенис отново и се надявам да имам шанса да го правя. Бих желала да не трябва да премина през това, но се налага и ще го направя.

Трябваше да се потя, да го премина през това, както съм правила през по-голямата част от живота си, затова се отправих към фитнеса. Тогава осъзнах, че куп коли със затъмнени прозорци ме следват. Добрите стари папараци, отново на линия.

Не бях много онлайн, освен странното търсене за нова антична масичка за кафе, но приятелите ми направиха колаж за мен с всички ваши хубави съобщения и хаштагове, които сте създали. Прекарах следобеда, четейки ги до моето куче, което не можеше да разбере защо това е по-важно от разходката, която очакваше.

На сутринта, аз съм толкова горда да ви нарека мои фенове. Часове след съобщението ми, вие ми показахте подкрепа и лоялност, която бих очаквала само когато някой е на върха на своята професия.

Исках да ви кажа, че прекрасните ви думи ме накараха да се усмихна. Бих искала да играя отново и се надявам да имам шанса да го направя. Вашите съобщение ми дадоха голямо окуражаване. Това съобщение не е нищо друго освен да ви благодаря. Благодаря ви много.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА С ДОПИНГА НА МАРИЯ ШАРАПОВА - ТУК !!!