Корицата на автобиографичната книга на Мария Шарапова бе официално представена пред широката аудитория. Това стана днес, когато тенисистката става на 30 години. Още миналата седмица Macmillan Publishers пусна в предварителна продажба очакваната с огромен интерес автобиография без обаче да показва корицата.

„Детството ми е мистерия дори за мен. Винаги са ми задавали въпроса как стигнах дотук. Какви правилни и грешни неща направих? Както винаги съм казвала, ако ме знаят с нещо, това е издръжливостта – умението ми да продължавам, когато нещата са зле“, каза бившата №1.

„Това е животът ми и искам да го разкажа. Говорила съм с журналисти, но никога не съм казвала всичко. Може би сега е моментът да открехна вратата за още въпроси и да си припомня първите дни преди да съм ги забравила.“

„Това е история за саможертви и от какво трябва да се откажеш. Но и история за лудото приключение на едно момиче и баща й.“

Цената на книгата е 28 долара, а обемът й е 304 страници, и поръчки могат да се правят на сайта на издателството преди официалната й премиера на 12 септември.