Григор Димитров и Новак Джокович за пореден път доказаха, че са не само сред най-добрите тенисисти в света, но и са големи шоумени. Сърбинът се появи на пресконференцията на Гришо след победата му над Робин Хаасе във втория кръг на Индиан Уелс и изненада всички.
 
"Моят приятел Григор е най-добре изглеждащият тенисист. Не е нужно да разговаряте прекалено много за тенис“, заяви сърбинът и сам започна да взима интервю от Димитров, с което предизвика фурор в залата.
 
"Ти постигна големи успехи през този сезон, но нека поговорим за външния ти вид", обяви Ноле, а след това започна да разпитва за бонбоните, които произвежда приятелката на Гришо Мария Шарапова.
 
"Мога ли да ти задам въпрос? Кой ти е любимият бонбон "Шугарпова?", поинтересува се Джокович, хвърляйки в тъч нашето момче.
 
„Леко киселият (Flirty Sour)", отговори с усмивка изненаданият Григор Димитров.
 
"Джокович е страхотен човек и извън корта. Имаме невероятна връзка, а и говорим доста сходни езици. Напоследък водихме доста битки и се надявам да имаме още много занапред. Той е наистина доказан тенисист", добави Димитров.