ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Адриан Андреев се класира за четвъртфиналите на турнира по тенис от серията "Чалънджър" във френския град Орлеан след успех с 2:6, 7:6(3), 7:6(2) над местния представител Корентен Муте.

247-ият в света българин за втори път в рамките на десетина дни побеждава този съперник, който е №64 в световната ранглиста.

След края на двубоя обаче двамата тенисисти почти стигнаха до бой. При здрависването им на мрежата Андреев бутна Муте, съперникът му отвърна и Адриан го удари с ракетата си. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Муте твърди, че агресивното му поведение се дължи на псувните, които Андреев му отправил.

"Няма да се извиня за случилото се. Когато някой те напсува два пъти, гледайки те в очите, трябва да го накараш да разбере, че така не се прави. Той ме заплаши и ми каза да се разберем извън корта. Е, чаках го десет минути, но той така и не се появи, а се скри зад шестима охранители от другата страна", написа французинът в социалните мрежи.

Искри между Андреев и Муте прехвърчаха и на предишната им среща в Италия. На 21 септември софиянецът ликува в Генуа след 3:6, 7:6(6), 6:4

За доброто си представяне в Орлеан Андреев заработи 25 точки за световната ранглиста. Така той ще направи ново рекордно класиране. На четвъртфиналите Адриан ще играе срещу №98 в света Норберт Гомбош от Словакия или №332 Артур Филс от Франция.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК