Чешката тенисистка Рената Ворачова, която беше затворена в същия хотел със сръбската звезда Новак Джокович в Австралия заради нередовни документи, направи поредна доза ужасяващи разкрития за престоя си там.

След като преди дни призна, че не се е хранила и не е имала нормален сън по време на престоя си в хотела, сега Ворачова стигна до края и разказа целия си ужас.

"Отношението им беше нечовешко. През цялото време се чувствах в опасност и не знаех какво могат да ми направят. Плаках, когато ме отведоха на разпит. Всичко беше като в най-страшните филми. Чуваш команди "съблечи си дрехите", "сега се облечи"... Не искам дори да се сещам и да преживявам това отново. Много съм изтощена психически от всичко, което ми се случи само за няколко дни там. Мисля, че спомените ще ме преследват цял живот. Повярвайте ми, по-лошо е от кошмар. Вече нямам желание за нищо, дори се замислям дали да продължа да играя тенис", заяви 38-годишната чехкиня.

Тя и още няколко тенисисти влязоха съвсем легално в Австралия и започнаха да тренират, докато не стана скандалът с Джокович и преразглеждането на статута на всички, които са пожелали т.нар. медицинско разрешение за игра и не са ваксинирани.

Припомняме, че "клиенти" на хотела за имигранти, подлежащи на депортация, разкриха, че мястото е мръсно и с минимално обзавеждане, напомнящо на затвор, а в храната понякога има червеи и мухъл.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)


снимка: ДПА